Warberg vann mot Fagerhult Habo
Montage
Matchrapport

Warberg avgjorde med fem mål i tredje perioden

ANNONS

I två perioder hängde bortalaget Fagerhult Habo hyggligt med i matchen mot Warberg. Men Warberg öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 9–4 (0–1, 4–2, 5–1) i matchen i Allsvenskan södra dam i innebandy.

– Det är alltid skönt när bollarna börjar ramla in. Vi gör en stabil match och i slutet så är det inget snack om saken, kommenterade Warbergs tränare Jonas Klavberg.

Fagerhult Habos tränare Tobias Alderhammar:

– Vi får ett sent mål på oss i slutet av andra och sedan släpper vi in ett mål tidigt i tredje perioden. Det sätter sig i huvudet på oss. Warberg kliver på högre upp i banan och vi har svårt att komma ur pressen. Motståndarna får ett bra momentum, vi drar på oss utvisningar och kommer inte riktigt tillbaka in i matchen igen.

Nellie Wilhelmsson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Jenny Dahl 2, Ellen Hedberg 2, Amanda Karlsson och Olivia Wallin, målen för Fagerhult Habo gjordes av Frida Trygg 2, Hanna Moschos och Elin Nolberger.

Fagerhult Habo har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Warberg har sju poäng.

På lördag 24 oktober 16.00 spelar Warberg borta mot Kalmarsund, och Fagerhult Habo hemma mot Lindås Rasta.

Matchrapporter: Lund Elit vann hemma mot Warberg Förlust för Warberg hemma mot IBK Lund Seger för Malmö FBC hemma mot Warberg Lindome vann enkelt hemma mot Warberg Växjö IBK segrade efter förlängning mot Warberg

Den här artikeln handlar om: