Pixbo Wallenstam-Endre 19.15
Foto: Magnus C Lydahl

Formtoppat Endre jagar revansch ikväll

ANNONS

Förlust mot Pixbo Wallenstam senast lagen möttes - nu har ett formtoppat Endre revansch i sikte.

Det är en riktig fullspäckad SSL-vecka som väntar framför oss och SSL-veckan kickar igång med tuff drabbning mellan Pixbo Wallenstam och Endre, och det är ett Endre som kommer till kvällens match med en bra känsla i bagaget menar tränaren Sabina Wedberg.

- Ja det ska bli jäkligt kul framförallt. Toppmatch mot ett bra lag och vi kommer in med en bra känsla efter sex raka vinster, så det ska bli riktigt-riktigt kul, säger Sabina Wedberg till Innebandymagazinet.

Men även om man har sex raka vinster just nu så menar Wedberg att formen bara kommer att bli bättre.

- Formen är bra, sen kommer vi bli ännu bättre. Men just nu har vi en väldigt god känsla i laget och vi har hittat rätt i spelet. Bakåt känns det stabilt och tryggt och vi gör mycket mål framåt, så en jättebra känsla och formen är god.

Men i och med er vinstsvit, sneglar ni uppåt något i tabellen eller hur tänker ni?

- Vi fokuserar inte jättemycket på tabellen faktiskt utan har haft mer fokus på att hitta vårt spel och en bra känsla. Vinner vi matcherna så kommer vi klättra automatiskt i tabellen.

Senaste gången som Endre och Pixbo drabbade samman slutade det med uddamålsseger i Pixbos favör, och visst finns det en revanschkänsla inför kvällens drabbning.

- Absolut. Varje match man har förlorat första så är det revansch som är drivkraften.

Men vad tror du kommer krävas av er för att plocka eran revansch ikväll?

- Det kommer krävas hårt jobb. Det är två bollskickliga lag så att minimera misstagen och våga spela ut och hålla bollen i anfallszon så tror jag att vi kommer ta hem det här. Där är vi målfarliga så det talar för oss.

Du kanske även vill läsa: SSL-tränarens kritik mot domarna