Foto: RG Foto-Media
#IB24SILLY

Tung nyhet om Djurgården inför seriepremiären

ANNONS

Djurgårdens allsvenska lag får klara sig utan fjolårets kapten då han valt att lämna laget.

Om fyra dagar är det premiär för årets allsvenska säsong och nu kan Innebandymagazinet avslöja att ett av lagen kommer att få klara sig utan sin kapten. Det är 23-åriga Gustav Granlöf som beslutat sig för att kasta in handduken och lämna stockholmarna och flytta hem efter en säsong.   

– Det blev ingen fortsättning i Djurgården för de passade inte ihop med livet utanför innebandyn. Resväg, långa bortamatcher och liknade. Så de har absolut ingenting med klubben att göra. Djurgården är mitt lag och kommer alltid vara det! Sveriges finaste klubb! Men som sagt så passar inte privatlivet in i bilden, säger Granlöf i ett sms till Innebandymagazinet. 

Granlöf har tidigare spelat i Allsvenskan med Salem och Nykvarn och nu talar mycket för att karriären fortsätter i Nykvarn, som debuterade i SSL förra helgen. Men det är inte i sitt tidigare lag som Granlöf kommer att göra comeback i utan i Nykvarns andralag som spelar i Herr1an Östra Svealand. 

– Ja men en ny klubb kommer de att bli, förmodligen tillbaka till moderklubben Nykvarn och deras lag i Herr1an.

Innebandymagazinets Victor Westlund har tidigare i dag tippat hur Allsvenskan Norra kommer att sluta och det blev en blygsam placering för Djurgården utan kapten Granlöf vid rodret. Läs hans tippning här. Djurgårdens seriekonkurrenter Gävle presenterade också nyheter idag. Men det var lite godare nyheter om att man precis gjort klart med en ersättare för avhoppade backstjärnan Erik Söderström. Läs mer om den nyheten här.  


TV: Stjärnans oväntade tips - Hagunda till slutspel

Chocken efter tippningen: "Är du skyldig någon i laget pengar?"


 

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Djurgården segrare hemma mot Sirius Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården IBK Dalens fina svit håller i sig efter 7-2 mot Djurgården

Den här artikeln handlar om: