Notification

Västerås Innebandy söker Marknads- och arrangemangsansvarig

Bultar ditt hjärta lite extra för idrott och innebandy? Ta chansen att kombinera din passion med möjligheten att bidra till utvecklingen av vår idrottsfamilj!

Vilka är vi?

Västerås Innebandy vill bedriva en bred verksamhet för att låta så många som möjligt, oavsett bakgrund och förutsättningar, ta del av en fartfylld innebandyupplevelse. Vi är idag en förening med ca 500 medlemmar och har både bredd- och elitverksamhet inom flick/pojk och dam/herr.

Västerås Innebandy vill vara mer än en idrottsklubb, att vara med i vår förening ska upplevas mer som en andra familj - din idrottsfamilj. I en familj tar vi hand om och stöttar varandra i med- och motgång. Vår (P)assion och engagemang för föreningen, för varandra och för idrottandet, vår (R)espekt och (O)mtanke för varandra där alla är (D)elaktiga i utveckling och beslut gör att vi känner oss stolta och ur det föddes den slogan: "Vi är Västerås Innebandy - lets´s be PROUD!" som påminner oss om den värdegrund vår verksamhet styrs och lever efter.

Din roll

Vi är en stabil förening med god ordning och är stolta över att det blivit dags att ta nästa steg i vår utveckling. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att hitta vägar att lyfta oss ytterligare inom området marknad- och försäljning genom att bearbeta nya och underhålla kontakten med befintliga samarbetspartners och sponsorer. Här får du fria tyglar att ta fram idéer, utveckla och genomföra matchevent och föreningsaktiviteter som bidrar till föreningens bästa.

Vi vill bedriva en verksamhet med bredd, tillgänglig för alla, och ser även att du kommer hjälpa oss att utveckla och driva aktiviteter kopplat till medlemsrekrytering såsom skolsamverkan samt vår innebandyskola.

Ett av föreningens viktigaste arrangemang är Mälarenergi Cup som du får möjlighet att optimera och ansvara för.

Vi ser även att du krokar arm med våra ideella krafter för att vidareutveckla hur vi kommunicerar via vår hemsida samt sociala medier.

Vem är du?

För att trivas i denna roll tror vi att du har ett hjärta som bultar för idrott och en god förståelse för föreningsliv och hur en ideell idrottsförening fungerar. För att lyckas med dina uppgifter ser vi en fördel i att du har erfarenhet av försäljning och kundkontakter. Har du dessutom erfarenhet av att hålla ihop evenemang eller arrangemang så kommer det att underlätta.

Det viktigaste för oss är att den du är som person matchar väl med oss och din roll. Här får du en möjlighet att vara med och låta ditt driv, dina idéer och ditt innovativa sinne påverka vår gemensamma utvecklingsresa. Du får även chansen att låta din förkärlek för nätverkande och sociala kontakter bidra till framgång. I vår föreningsfamilj hjälps vi åt och löser på ett prestigelöst och flexibelt sätt de utmaningar vi ställs inför för vårt gemensamma bästa, vilket faller sig naturligt även för dig.

Praktiskt

Kansliet finns i Klövernhallen i Västerås där vi har vår barn- & ungdomsverksamhet. Vår elitverksamhet tränar i Mälarenergi Arena.

Arbetstiderna kan variera.

Din ansökan

Varmt välkommen att söka till och med 2023-02-15, urval sker löpande.

Klicka här för att ansöka

Kontaktperson vid frågor: Ordförande Annika Enberg, 070-95 33 557

Västerås Innebandy - Vår förening - Din idrottsfamilj - Genom hela livet 

Du kanske även vill läsa:
Mälarenergi Cup - den roligaste avslutningen på säsongen!
Mälarenergi Cup - den roligaste avslutningen på säsongen!