Foto: Per Wiklund och Instagram Faksimil
Allsvenskan östra

Stort grattis Anna Wijk!

ANNONS

Världens bästa spelare genom tiderna väntar tillökning i sommar.

En av världens bästa innebandyspelare genom tiderna, Anna Wijk skapade stora rubriker i somras när hon flyttade från Mora till Stockholm och avslutade sin SSL-karriär för att skriva på för Storvreta IBK i Allsvenskan och försöka hjälpa upp dem till SSL. Men det blev bara fem matcher för superstjärnan i Storvreta innan säsongen pausade på grund av Corona-pandemin. Efter gårdagens beslut att den allsvenska säsongen avslutas och inga ner- eller uppflyttningar kommer att ske så står det klart att Storvreta inte kommer att få spela i SSL nästa säsong. 

Det kommer heller inte bli så mycket spel för Anna Wijk i Storvreta kommande säsong i alla fall inte till en början då hon idag avslöjade att hon är gravid och väntar tillökning i augusti. 

- I augusti blir vi föräldrar till den här lilla krabaten, vi längtar ihjäl oss, skriver stjärnan på sitt Instagramkonto. 

Vi på Innebandymagazinet passar på att gratulera Anna Wijk med sambo till denna glada nyhet.

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka AIK segrade i toppmötet mot Storvreta Stark defensiv när Storvreta vann mot IBF Falun Utveckling

Den här artikeln handlar om: