BLOGG: MR. SILLY
Foto: Per Wiklund
Blogg
Helsingborg kan värva landslagsforward
ANNONS

Många rykten kring Skånelaget - här är några som Mr. Silly vill lyfta fram.

Men först lite formaliteter...

Det blåser kring min blogg! Eller mja, det har åtminstone dykt upp några frågor kring vem den här dåren bakom tangentbordet egentligen är. Förståeligt. Det finns anledning att uppdatera inläggens fotnot så man får en klarare bild av nya fenomenet ”Mr. Silly”.

Tanken är att den här bloggen - för det är viktigt att veta, att det här är blogginlägg och inte ska betraktas som vanliga nyhetsartiklar - ska behandla det som ligger i definitionen av termen ”Silly season”. Dvs rykten och spekulationer, där man som alltid i sillytider inte bör ta alla uppgifter på 100 procent allvar. För att understryka att man bör ta de här inläggen med en nypa salt har bloggen fått just namnet Mr. Silly med anonyma karaktären "Herr Dumbom", för att spegla det som både är löjligt och charmigt med den här årstiden.

Med det sagt (skrivet): Ambitionen är att jag ska vara så skarpsynt som möjligt i mina ryktesspridningar, i den mån man kan vara det i #ibsilly. Vill tro att mina uppgifter hittills har varit ganska träffsäkra. Här hade mina källor uppenbarligen rätt.

Vem jag är? Den mystiken låter vi leva vidare…

Till det intressanta! Jag har fått flera samstämmiga uppgifter kring SSL-laget Helsingborg. Det har redan avslöjats av Helsingborgs Dagblad att klubben är på jakt efter Strängnäs poängmaskin Adam Nilsson, och att konkurrenten Falun rycker i landslagsstjärnan Jonathan Nilsson. Här har jag lite att komplettera med:

Mathias Glass, dansk landsagsforward född -00 med två herr-VM och två U19-VM bakom sig, verkar vara på gång in till Skånelaget. Man ser också ut att vilja lägga vantarna på Warbergsbacken Johan Dahlqvist. Samtidigt är rutinerade Nicklas Lidholms framtid i laget osäker.

Med tanke på hur många rätt Helsingborg gjorde i fjolårets silly så ska det bli extra intressant att se vilka rockader som väntar i år.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Den här artikeln handlar om: