BLOGG: MR. SILLY
Blogg
SSL-lagets skyttekung på väg till Schweiz?
ANNONS

Rykten har nått Mr. Silly om att en nyckelspelare i sitt SSL-lag är på väg utomlands.

Döm om min förvåning slog i taket förra veckan när jag nåddes av beskedet att Johannes Wilhelmsson skrivit på nytt kontrakt med Höllviken. Det kunde jag verkligen inte se efter att han i flera intervjuer berättat om att han nu var färdigutbildad och inte hade något som band honom kvar. Dessutom var han inte helt nöjd med att Höllviken släppte iväg Christoffer Andersson till Dalen under förra Silly Season.

Frågan är hur han kommer reagera om hans radarpartner och eviga följeslagare Pontus Karlson Martell skulle lämna laget under kommande Silly Season? För enligt uppgifter som jag fått till mig är PK9 nämligen på väg ner till Schweiz. Han ska ha en dialog med en klubb i NLA där båda visat ömsesidigt intresse men inget är klart i dagsläget. Beslut lär nog dröja till säsongen med Höllviken är över sägs det.

Det här med tröjnummer i smeknamnet känns inte helt 2020 men om det är det som fortfarande is da shit så kan man ju fundera på vad Karlson Martell skulle få för smeknamn i Schweiz? Kommer ju osökt att tänka på den gamla skrönan om när Tomas Holmström skulle välja nummer i Detroit Red Wings sin rookiesäsong 1996 och han valde #96. Då sa tränaren Scotty Bowman varför valde du inte #98 året du åker tillbaka till Sverige. Så Karlson Martell kanske ska uppdatera sitt smeknamn till PK20 - året han lämnade Sverige?  

Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Den här artikeln handlar om: