Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

Gör comeback i Mullsjö efter sju år – återupptar elitkarriären

ANNONS

Rutinerade centern blir Mullsjös fjärde värvning inför kommande säsong.

Mullsjös fjärde värvning för säsongen är en något oväntad sådan. Det står nämligen klart att egna produkten Arvid Wibring Lindqvist återvänder till sin moderklubb efter sju år på vift.

Wibring Lindqvist tillhörde den framgångsrika 94-kullen i Mullsjö där han spelade ihop med namn som Sebastian Palmqvist och Kim Ganevik, och han var även med i U19-landslaget när det begav sig. 

Det blev sedan sju säsonger i a-laget innan Wibring Lindqvist testade lyckan i norska Greåker, en klubb han stannade i fram till säsongen 2021/22 – han blev under den tiden också norsk landslagman.

30-åringen vände därefter hem till Sverige och gjorde ett år i allsvenskan med Fagerhult Habo innan han sedan trappade ner genom att spela i Mullsjös division 3-lag säsongen som gick.

“Det suget har nog aldrig varit större”

Nu återvänder centern till elitinnebandyn och Mullsjö där han blir klubbens fjärde värvning inför kommande säsong.

– Efter några matcher med Mullsjö Utveckling förra säsongen blev jag påmind om hur kul det är att spela i Nyhemshallen. Suget efter att spela inför Nyhemspubliken i den högsta ligan har nog aldrig varit större. Min dröm och tanke har alltid varit att spela mina sista säsonger i min moderklubb så när Jesper(Axell, sportchef) hörde av sig kändes det självklart att tacka ja, säger Wibring Lindqvist i ett pressmeddelande.

Arvid Wibring Lindqvist Foto: mullsjoais.se

Jesper Axell:

– Vi vet Arvids kvalitéer väl och känner honom både som person och spelare. Han kommer passa perfekt in i truppen och han har varit med och tränat litegrann redan nu och bidrar då med sin professionella inställning och sitt hårda jobb. Det känns alltid lite extra kul att välkomna hem en egen spelare som fått sin fostran i skogarna från Mullsjö.


Jaromir Jagr testar innebandy

En av världens bästa hockeyspelare genom tiderna kör prickskytte i innebandy.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: