Notification

Växjö Vipers söker ledare till damverksamheten!

Är du redo för en ny utmaning som ledare i Växjö Vipers?

Bakgrund
Växjö Vipers är en jämställd förening med både elit- och breddverksamhet. I nuläget har föreningen 680 aktiva och 30 lag. Föreningen har två olika ben, Växjö IBK och Växjö IBK Utveckling, där det finns tydligt samarbete mellan verksamheterna.

Växjö Vipers har sedan 2022/2023 akademiverksamhet för både pojkar och flickor, där unga spelare med höga ambitioner erbjuds en bättre utvecklingsmiljö. Föreningen erbjuder samma förutsättningar oavsett om du är dam- eller herrspelare.

Växjö Vipers har även en elitverksamhet, där herrlaget spelar i Svenska Superligan och damerna i allsvenskan. De spelar sina matcher i Fortnox Arena.

Vem söker vi?
Du är en positiv lagspelare som vill arbeta med ett coachande ledarskap i ett team med likasinnade. Du är ambitiös och vill utvecklas i ledarrollen hos oss. Vi ser gärna att du har kompetens eller erfarenhet kring ledarskap eller tränarerfarenhet oavsett kontext. Hos oss kommer du att få möjlighet till mentorskap av erfarna ledare och även stora möjligheter att få omsätta ny och befintlig kunskap i verksamheten.

Ledarroller vi söker
- Assisterande tränare till Damakademin
- Team Manager til Dam elit

Vid intresse, kontakta
Matts Bergsten, Verksamhetsansvarig
matts.bergsten@vaxjovipers.se