Notification

Söker du ett nytt innebandyäventyr? 

Vi söker personer med en gedigen innebandybakgrund som kan tänka sig en framtid i Narvik – Skandinaviens friluftsmecka. I Nord-Norge väntar ett stort äventyr, både på och vid sidan av planen.

Narvik Wizards IBK är en ambitiös klubb som spelade i eliteserien 2022/23. Vi siktar på att ta steget upp igen och till hösten planerar vi att spela i både i norsk 1. divisjon och Norrbottens division 2 i Sverige. Nu söker vi spelare och lagledare till A-laget – och andra resurspersoner.

Är du klar för en flytt till Nordnorge?

Det är inte för alla, det ska sägas. Narvik är relativt liten stad, som ligger så långt norrut att det er mörkt nästan dygnet runt mitt på vintern.
 Men Nordnorge är med sitt norrsken, de ljusa sommarnätterna, fjällen och fjordarna en plats som folk från hela världen har på sin bucket list. Narvik har ca 15 000 invånare, ungefär som Härnösand, Strängnäs, Mariestad och Kinna.   

Har du någon form av intresse med anknytning till natur och friluftsliv så har du upplevelser i världsklass rätt utanför dörren. Gillar du att fiska, vandra, paddla kajak, eller åka skidor så kommer du att stortrivas. Tycker du om livet i en småstad så kommer du finna din plats. Är du däremot en typisk storstadsmänniska, och vill förbli det, så kan du sluta läsa här.

Vi söker svenska – och norske – spelare til vårt A-lag
Vi behöver bredda vår trupp på alla positioner. Om du är 18 år eller 33 är inte så viktigt. Det är i första hand dina personliga egenskaper som är intressanta för oss. Har du ett stort driv att utveckla dig som människa och spelare? Vårt mål är att ha spelare som vill vara med och ta både lag och klubb till nästa nivå, och som inte är främmande för att stanna i Narvik i många år. Lockas du av äventyret? 
Tveka inte – ta kontakt!



Vi söker en lagledare till vårt A-lag
Vår tränare behöver hjälp av en lagledare som gillar att ta hand om spelarna utanför planen och jobba med administration och bortaresor. Du får gärna ha en tränarbakgrund, men det är absolut inget krav. Annonsen er på svensk, men selvfølgelig er også nordmenn velkommen til Narvik Wizards.
Vill du pröva något nytt? 
Skicka ditt CV till oss!

 

Vi söker tränare för våra barn- och ungdomslag
Har du erfarenhet av att träna barn och ungdomar i Norge eller Sverige? Vi vill gärna få in ny kraft och inspiration i klubben. 
Har du lust att vara med och utveckla vår ungdomssektion? 
Då vill vi att du hör av dig! 

 Gillar du ideellt arbete och att bygga klubb?
Du behöver inte vara en stjärna på planen eller i båset. Är du en eldsjäl som gillar att jobba ideellt i en förening?
Har du en dröm om att flytta till en lugn och vacker plats? Vi kan hjälpa dig att förverkliga den drömmen. 
Ring oss! 



Jobb och boende i Narvik

Tillgången på jobb och praktikplatser inom bygg, vård och omsorg, lager, skola mm är god i Narvik. Vi har bra kontakter med näringslivet och kommunen, och vi hjälper dig att hitta ett jobb och ett boende som du trivs med.

 Narvik har universitetsstudier, här kan du bl.a. läsa till civilingenjör, ekonom och sjuksköterska. 

 Ta kontakt med Roger Collin på tel. 072-442 70 50 så berättar han mer om klubben, om laget och om vad klubben kan göra för att du ska känna dig välkommen.  

Du kan också mejla till roger@narvikwizards.no. Lägg gärna med ditt CV, så att vi kan se på vad det finns för jobbmöjligheter som passar din utbildning och bakgrund. 

Länktips:

Narvik Wizards på facebook
 

Lediga jobb i Narvik 

Universitetsstudier på UIT 

Visit Narvik