Notification
Foto: Salvatore Di Nolfi

Anna Wijks satsning på Summer Camp: "Jag vill ge tillbaka"

Spelare födda 2009-2013 är välkomna att söka till Anna Wijk Summer Camp som drar igång 28 juli i Mora.

Sommaren betyder för många sol, bad och glass. För innebandyspelare betyder sommaren också innebandyläger. Före detta SM-guldvinnaren med KAIS Mora och sexfaldige världsmästaren Anna Wijk välkomnar spelare födda 2009-2013 till Anna Wijk Summer Camp i Mora mellan 28 juli och 2 augusti (vecka 30).

– Det ska bli jättekul att starta igen, vi körde det här när jag bodde i Mora för fem år sedan. Nu är det äntligen dags igen och det ska bli hur kul som helst. Jag brinner för innebandy och för ungdomar och jag vill ge tillbaka, så det ska bli superroligt, säger Anna Wijk.

Varför ett summer camp?
– Det är en rolig grej. Det är inte så mycket innebandy på sommaren. Att ge ungdomar chansen att spela innebandy, få nya kompisar och ge dem en häftig och härlig upplevelse. Jag var själv på Moras summer camp när jag var liten, så det är extra speciellt för mig då jag har fina minnen därifrån, det känns superhäftigt.

Vad kommer lägret innehålla?
– Det kommer givetvis vara mycket innebandy. Med fokus både på individerna och på målvakterna. Men för mig så är grejen med en summer camp att helhetsupplevelsen också ska vara rolig, så vi kommer även att göra andra aktiviteter utanför innebandyn. För att skapa minnen för livet och att de också med förhoppning ska få nya kompisar. Sen kommer vi också med mitt och andras kontaktnät ta in föreläsare och gäster som kommer och hälsar på under veckan.

Blir det något besök från KAIS Moras SSL-lag?
– Det kommer det absolut att bli. Vi kan tyvärr inte gå ut med några namn än, men vi kommer att uppdatera om det på sociala medier och på vår hemsida.

Alla innebandyspelare som är födda mellan 2009 och 2013 är välkomna till campet. Anna berättar om vad deltagarna kan förvänta sig på innebandycampet.

– Bland annat att de ska få utvecklas som spelare. Men framförallt ge dem en häftig upplevelse som man skapar minnen med och nya kompisar. Sen är också Mora en bra plats och närmiljön är trevlig för att hitta på andra saker, så definitivt ge en bra helhetsbild. Jag hoppas att många vill komma och vill skapa fina minnen och ha en härlig vecka tillsammans i Mora i sommar. Det hade varit hur kul som helst.

Mer information och anmälan på: awsc.se