#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Rutinerad spelare återvänder till SSL

ANNONS

Transferfönstret stänger imorgon klockan 23.59 och ett lag som förstärker truppen med en sista minuten värvning är Linköping.

Gustav Jansson har spelat sju säsonger i SSL med Mullsjö och Jönköping. Målvakten har även spelat en åttonde säsong i SSL och det var förra säsongen med Linköping. Men när Leo Torell Hagström återvände till Linköping denna säsong från Schweiz så valde Jansson att lämna. 32-åringen har istället varit tredjemålvakt i allsvenska Hovslätt, där han spelat sex matcher under hösten.  

– Jag trivdes bra i Linköping i fjol så det känns kul även om det inte blir något stort. Jag ska väl vara någon sorts backup, som trea i fall något händer. Det är inte roligare än så, säger Jansson till Expressen

Tanken är att Jansson kommer att träna med Linköping en gång i veckan men även med Hovslätt en gång i veckan. Jansson hoppas att han kommer att få stå någon match men utgångspunkten är att han inte skall göra det. Utan han skall agera tredjemålvakt bakom Torell Hagström och David Henningsson.   

– Gustav kom bra in i klubben och laget under förra säsongen och därför är vi nu glada att vi får in honom som tredjemålvakt inför avslutningen på grundserien och senare också när ett slutspel drar igång, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson till lagets hemsida


TV: Sam Madani gjorde succé i comebacken – förgäves

Svarade för ett hattrick i sin första match sedan återkomsten när nygamla laget Järfälla Bele förlorade mot Djurgården med 4-7.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen

Den här artikeln handlar om: