Skoghall vann mot Varla IBK

Skoghall ny serieledare efter seger mot Varla

Skoghall slog Varla med 9-0 (3-0, 4-0, 2-0) på hemmaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 1 västra Götaland herr efter tolv spelade matcher, på samma poäng som Lindås. Varla ligger på nionde plats i tabellen.

Skoghall har därmed elva raka segrar. Varla däremot har fyra raka förluster.

Skoghall spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Adam Rundqvist, Linus Broström och Andreas Jansson. Det var bara början för Skoghall. På bara 9.37 gjorde Skoghall fyra raka mål när laget gick från 3-0 till 7-0. Skoghall fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Adam Rundqvist och Elias Broström.

Henrik Österås gjorde två mål för Skoghall och spelade dessutom fram till ett mål.

Söndag 7 januari 14.45 spelar Skoghall borta mot Pixbo. Varla möter Floda hemma i Kungsbacka Sporthall torsdag 11 januari 20.00.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Äntligen seger för Varla mot Pixbo