FBC Karlskrona förlorade mot Malmö FBC

Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Karlskrona

Matchen i division 1 södra Götaland herr mellan hemmalaget Karlskrona och gästande Malmö FBC var oavgjord vid full tid, 6-6. Först i förlängningen kom avgörandet, där Malmö FBC spikade segerresultatet, 7-6 (3-3, 0-1, 3-2, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Daniel Hedegaard som gjorde det avgörande målet.

Malmö FBC:s tränare Mikael Jeppsson kommenterade matchen:

– Stark mental seger efter en spelmässigt medioker prestation.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Efter 6.26 i andra perioden slog Melvin Domeij till på nytt, framspelad av Jonah Alfzon och gav Karlskrona ledningen. Malmö FBC var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 6-6.

I förlängningen tog det 2.25 innan Malmö FBC avgjorde till 6-7. Stor matchhjälte blev Daniel Hedegaard, framspelad av Ludvig Wu.

Malmö FBC:s Jacob Carleson stod för fyra poäng, varav ett mål och Ludvig Wu gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Melvin Domeij gjorde två mål och totalt tre poäng för Karlskrona.

Resultatet innebär att Karlskrona ligger kvar på nionde plats och Malmö FBC sist, på tolfte plats i tabellen.

I nästa omgång har Malmö FBC Gransholm hemma i Stadions Sporthall, lördag 2 december 16.00.

Matchrapporter: Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona Fiaskosäsong för Malmö FBC – som åker ur serien