Hässelby vann mot Täby FC

Hässelby avgjorde i förlängningen mot Täby FC

Matchen mellan Hässelby och Täby FC i division 1 östra Svealand herr slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 7-6 (4-4, 1-1, 1-1, 1-0). Patrik Häggkvist blev matchhjälte för Hässelby med sitt mål blott 30 sekunder in i förlängningen.

– Rättvist, kommenterade Hässelbys lagledare Björn Andersson.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 4-4 och resultatet var 4-4 efter en perioders spel.

Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 5-5 efter två perioders spel.

I tredje perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 6-6 efter tre perioders spel.

Rikard Carlsson-Stiernspetz gjorde tre mål för Täby FC och ett assist.

Det här var Hässelbys andra uddamålsseger den här säsongen.

Hässelbys nya tabellposition är femte plats, medan Täby FC är på tionde plats.

Lördag 2 december spelar Hässelby borta mot Farsta 16.00 och Täby FC mot Nyköping hemma 15.30 i K-Rauta Arena.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Seger för Hässelby i toppmatchen mot Tullinge Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta