Foton: Per Wiklund
SSL

Storvretas skadesmäll inför Champions Cup-matchen mot Falun

ANNONS

Tvingas klara sig utan landslagsbacken en längre tid – skadade sig under EFT.

Champions Cup, turneringen där världens bästa klubblag gör upp, har nått semifinalstadiet. Här väntar ett svenskmöte mellan Storvreta och Falun där den första matchen i dubbelmötet spelas imorgon, detta i Uppsala.

Storvreta kommer till matchen med skadeproblem i sin trupp. Niklas Winroth Neiln är skadad. Säsongen är över för både Emil Helmrich och Emil Lindblom och man kommer också få klara sig utan den tjeckiske stjärnbacken Ondrej Nemecek en längre tid.

Ondrej Nemecek Foto: Per Wiklund

25-åringen skadade foten under EFT som spelades förra helgen och han stod även över Storvreta senaste match mot AIK. För UNT så berättar Nemecek, som nu hoppar på kryckor, att prognosen säger sex veckor utan spel, men att han hoppas på en kortare tid än så.

Du kan se morgondagens match på Aftonbladet TV. 


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Målfest när Storvreta krossade Hagunda i IFU Arena Storvreta upp i topp efter seger mot Kalmarsund Storvreta toppar tabellen efter seger mot AIK Manuel Maurer i målform när Växjö vann mot Storvreta Storvreta nollade Karlstad – vann med 5-0

Den här artikeln handlar om: