Thorengruppen 2 förlorade mot Bergnäsets AIK

Thorengruppen 2 förlorare efter förlängning mot Bergnäset

Det blev en riktigt jämn match när Thorengruppen 2 hämtade upp underläge mot Bergnäset på hemmaplan i division 1 Norra herr. I förlängningen blev Bergnäset för starka och avgjorde till 7-6 (3-2, 0-2, 3-2, 1-0).

– Vi startar matchen bra. Men efter att ha tappat 2-0 så kunde vi inte komma upp i en konsekvent prestation. Tappat intitiativ och ingen energi i spelet eller i laget. Trots ledning två gånger om i tredje perioden så förlorar vi. En väldigt stor besvikelse, tyckte Thorengruppen 2:s tränare Kristian Karlsson, efter matchen.

Jesper Oscarsson stod för Bergnäsets avgörande mål efter bara 38 sekunder i förlängningen.

Bergnäset var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var det i stället Thorengruppen 2 som hade greppet. Laget vann perioden med 2-0 och ställningen efter två perioder var 4-3.

I tredje perioden var det i stället Bergnäset som hade kommandot. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen vid full tid var 6-6.

Bergnäsets Jesper Oscarsson stod för fyra poäng, varav två mål och Hugo Nyhem gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Elias Anundsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Thorengruppen 2.

Det här var Thorengruppen 2:s andra uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet innebär att Thorengruppen 2 ligger kvar på nionde plats och Bergnäset på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Thorengruppen 2 är Kiruna AIF. Lagen möts lördag 25 november 13.00 i Rakethallen.

Matchrapporter: Stort jubel när IBF Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Bergnäset Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset IBK Luleå vann borta mot Thorengruppen 2