Bilder: innebandy.tv
Allsvenskan norra

Genomklappning av Gävle: "Saknar ord"

Var påväg mot säsongens första vinst – släppte sedan in tre snabba mål och förlorade matchen.

Gävle har fått en mardrömslik inledning på årets säsong av allsvenskan norra. Inför dagens bortamatch mot Falun Utveckling så hade man bara spelat in en poäng och låg med det sist i serien.

Idag var man påväg mot säsongens första seger då man ledde med 5-2 tidigt i tredje.

Falun Utveckling skulle dock stå för en mäktig vändning, de reducerade till 3-5 och när knappa fem minuter återstod gjorde man sedan tre mål på 40 sekunder. Slutresultatet skrevs alltså till 6-5 för Falun vilket gör att Gävle får vänta på sin första vinst.

– Vad ska jag säga, 5-2 ledning med med åtta, nio minuter kvar och med bud på minst fem sex mål till, ändå faller vi ihop i slutet. Helt orimligt att vi förlorar denna match, den ska vara död långt innan de gör 3-5! Saknar ord faktiskt, sa Gävles tränare Viktor Matsenius till Innebandymagazinet efter matchen.

Falun Utveckling ligger nu tia i en haltande tabell med fem poäng upp till säker mark.

Du kan se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK Fiaskosäsong för Gävle GIK – som åker ur serien