Notification

Söker du ett nytt innebandyäventyr?

Vi söker personer med en gedigen innebandybakgrund som kan tänka sig en framtid i Narvik – Skandinaviens friluftsmecka. Här väntar ett stort äventyr, både på och vid sidan av planen.

Narvik Wizards IBK är en ambitiös klubb som förra säsongen spelade i elitserien för första gången. Nu laddar vi om i Division 1, och satsar på att nå elitkvalet till våren. Vi söker spelare, tränare och andra resurspersoner.

Är du klar för en flytt till Nordnorge?


Det är inte för alla, det ska sägas. Narvik är liten stad, som ligger så långt norrut att det blir väldigt mörkt mitt på vintern.
 Men Nordnorge är med sitt norrsken, de ljusa sommarnätterna, fjällen och fjordarna en plats som folk från hela världen har på sin bucket list. Narvik är en stad med ca 15 000 invånare, som har allt man behöver. 

Har du någon form av intresse med anknytning till natur och friluftsliv så har du upplevelser i världsklass rätt utanför dörren. Gillar du att fiska, vandra, paddla kajak, eller åka skidor så kommer du att stortrivas. Tycker du om livet i en småstad så kommer du finna din plats. Är du däremot en typisk storstadsmänniska, och vill förbli det, så kan du sluta läsa här.

 

Vi söker spelare från alla divisioner 

Vi behöver bredda vår trupp på alla positioner. Du får gärna ha många års erfarenhet från seriespel, men det behöver inte vara i de högre divisionerna. Har du ett stort driv att utveckla dig som människa och spelare? Vårt mål är att ha spelare som vill vara med och ta både lag och klubb till nästa nivå, och som inte är främmande för att stanna i Narvik i många år. 

Lockas du av äventyret? Tveka inte – ta kontakt!



 

Vi söker tränare för våra barn- och ungdomslag

Har du erfarenhet av att träna barn och ungdomar? Vi vill gärna få in ny kraft och inspiration i klubben. 

Har du lust att vara med och utveckla vår ungdomssektion? Då vill vi att du hör av dig! 

 

Vi söker andra resurspersoner


Du behöver inte vara en stjärna på planen. Är du en eldsjäl som gillar att jobba ideellt i en förening? Skulle det vara intressant för dig att testa livet i Nordnorge? 

Vi kan hjälpa dig att förverkliga drömmen. Ring oss! 



 

Jobb och boende i Narvik


Tillgången på jobb och praktikplatser inom bygg, vård och omsorg, lager, skola mm är god i Narvik. Vi har bra kontakter med näringslivet och kommunen, och vi hjälper dig att hitta ett jobb och ett boende som du trivs med.



Ta kontakt med vår tränare Roger Collin på tel. 072-442 70 50 eller e-post roger.collin@live.se, så berättar han mer om klubben, laget och om vad klubben kan göra för att du ska känna dig välkommen. 

Låter namnet bekant? Roger kommer från Umeå och har själv spelat på högsta nivå, tränat elitlag och distriktslag. Han är en välkänd domare och har jobbat på distriktsförbunden i Västmanland och Gästrikland. 

Han flyttade upp till Narvik förra året, och han trivs så bra här uppe satt han ser ut att bli kvar i Nord-Norge.


Länktips:

Narvik Wizards på Facebook

Visit Narvik