Notification

Vilka vinner Superligan 2023/2024? De är oddsens favoriter

I mitten av september är det dags för en ny säsong av Superligan. I vanlig ordning kommer vi att bjuda på spännande drabbningar mellan Sveriges bästa innebandylag. Gällande vilka som vinner årets liga, så har experterna som bestämmer oddsen sagt sitt om saken.

Att följa Superligan innebär en tid full av underhållning för såväl supportrarna på plats som de hemma på soffan. Ligan är också en händelserik tid för de som väljer att höja spänningen genom att spela på matcherna. Många börjar därför redan nu kolla upp vilka spelbolag som har bäst odds för live betting och på vinnare av hela säsongen. 

Favoriterna att vinna Superligan 2023/2024

En stor del av att följa sporten man älskar, är att resonera kring vilket lag man tror kommer att stå som segrare när säsongens sista visselpipa ska blåsas. Att spå en vinnare är aldrig helt enkelt, men det finns alltid de favoriter som sticker ut i mängden. Så är även fallet när det kommer till favoriterna att vinna den kommande säsongen av Superligan. 

Om vi tittar på oddssättarnas favoriter så är det flera lag som huserar i toppen. Av dessa finns det ett som man däremot tror hårdare på: de regerande mästarna IBF Falun. Ja, även i år tror man att de kommer plocka hem den prestigefyllda titeln som Sveriges bästa innebandylag på herrsidan. 

Nog är Falun ruskigt vassa, men det behöver inte betyda att vägen framför dem är helt ren. Experterna flaggar för att de kan komma att stöta på patrull – i form av Storvreta IBK, FBC Kalmarsund och Växjö IBK, som alla spås hålla till i tabellens toppskikt. 

Öka spänningen med betting live

Att försöka träffa rätt på vilket lag som vinner en match, eller hela ligan inför den första matchomgången, är två populära former av betting. En annan mycket omtyckt form av spelande som etablerat sig de senaste åren är den på live betting. 

Att spela på dynamiska odds som ändras beroende på vad som händer i en drabbning mellan två lag kräver att man är uppmärksam på spelet och agera utifrån vad som sker. Det kan exempelvis handla om att spela på en vändning av laget som ligger under, eller vem som gör flest mål under matchens gång.

Oavsett om man väljer att betta eller inte, så kan vi se fram emot en ny innehållsrik säsong av Superligan. Säsongen 2023/2024 går av stapeln på fredag, den 15 september. Samtliga matcher går att se på Expressens sida för livesänd sport.