Foto: Per Wiklund
#IB24SILLY

Lämnar Storvreta för annat SSL-lag

ANNONS

Nu står det klart att Storvretas trupp blir en svensk mästare fattigare till kommande säsong.

På torsdagsförmiddagen gick Storvreta ut på sina sociala medier och tackade av Johannes Rönnmark, en egen produkt född 2003 som spelat de två senaste säsongerna i SSL-laget och som var med och vann SM-guld för några månader sedan. 

Rönnmark SSL-debuterade för två säsonger sedan och förra sommaren beslutade han sig för att prova lyckan i Schweiz denna säsong med Alligator Malans. Men redan i oktober var Rönnmark tillbaka i Storvreta efter att hans farfar, Storvretaprofilen Peter Wennberg, blivit sjuk.    

– När han gick bort bestämde jag mig för att komma tillbaka och spela i Storvreta, berättade Rönnmark för Innebandymagazinet då.

Innan Rönnmark flyttades upp i SSL-laget spelade han en säsong i Hagunda på dubbellicens och var med och hjälpte upp dem i SSL. Det är också Hagunda som blir nästa klubbadress för Rönnmark kommande säsong.  

– Det känns väldigt bra att vara här och jag är taggad på att dra igång den nya säsongen med grabbarna. Sedan senast har jag haft en otroligt bra tid och utvecklat mitt spel på många bitar, jag skulle också säga att jag mognat som spelare. Mest av allt har jag lärt mig vad som krävs för att vara en seniorspelare på elitnivå, säger Rönnmark till Hagundas hemsida.  

Sportchef Tobias Andersson kommenterar tillskottet:

– Det är kul att välkomna Johannes tillbaka till Hagunda. ”Jojo” är en offensiv rightforward med bra skott, som även utvecklat sitt defensiva spel sedan senast. Vi hoppas att han ska ta nya kliv i sin utveckling hos oss.


Supertalangen från Uppsala gör sitt första mål i Allsvenskan

Kolla in Rönnmarks första mål i Allsvenskan och Hagunda


 

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: