#ib24silly
Foto: Magnus C Lydahl och Per Wiklund
#IB24SILLY

Stjärnan kan göra speciell övergång till storklubben

ANNONS

Sandra Hawerman placeras hos de regerande mästarna.

Sandra Hawerman har tillhört Warberg de fem senaste säsongerna och har varit en av lagets ledande spelare under den tidsperioden.

Nu kan tiden hos hallänningarna vara på väg att ta slut. Expressen uppger att 24-åringen nått en överenskommelse med de regerande svenska mästarna Thorengruppen.

Upplägget blir dock något annorlunda. Tidningen skriver att forwarden kommer spela kvar i Warberg fram till januari på grund av studier, men att hon efter det ansluter till Thorengruppen. Hawerman kommer i så fall alltså byta lag mitt under nästa säsong.

– Vi har varit i kontakt med varann men studierna gör nog att hon blir kvar. Hoppas kunna lösa det när studierna är klara. En fantastiskt bra spelare som vi ville värva redan för några år sedan, säger Thorengruppens sportchef Jocke Sjöström till Expressen.

Hawerman, som har en A-landskamp på meritlistan blir i så fall Thorengruppens tredje värvning till nästa säsong. Man har tidigare gjort klart med Ebba Thörngren från RIG Umeå och Anna Skyltbäck från Täby.


TV: Storvreta och Falun i gemensam storsatsning

Storklubbarnas plan för att kickstarta nästa säsong: "Hela Sverige ska kunna titta - hoppas bjuda på show"



ANNONS

Matchrapporter: Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger Smakstart för Thorengruppen – vann mot Kalmarsund

Den här artikeln handlar om: