#ib24silly
Foto: Helmuth Subiabre
#IB24SILLY

Filippa Löfborg skriver på för Warberg

ANNONS

Blir SSL-lagets andra värvning: "Övertygad om att hon kommer ta nästa steg hos oss"

Filippa Löfborg, född 2002, lämnar allsvenska Fröjered för spel i SSL-laget Warberg. Hon har tillhört Fröjered hela karriären undantaget en kort sejour i just Warbergs organisation säsongen 2018/19.

Säsongen som gick blev det 27 poäng (18+9) på 22 matcher i ett Fröjered som slutade på en sjätteplats i Allsvenskan Västra.

– Jag har följt Filippa under föregående säsong och jag tycker att hon gjorde det väldigt bra. Det är en snabb spelare som jobbar väldigt hårt. Hon har en bra blick för spelet och har gjort en hel del poäng. Det ska bli skoj att se henne i vår miljö och jag är övertygad om att hon kommer ta nästa steg hos oss, säger Warbergs manager Andreas Burman till klubbens hemsida.

Löfborg beskriver sig själv som en spelare som gillar att spela med hög fart och som alltid ger hundra procent för laget.

– Intrycket som jag har fått av Warberg är att det verkar vara en proffsig klubb. Dessutom känns det som ett härligt lag med unga spelare som har framtiden för sig och det känns väldigt kul att få vara med på den resan, säger Löfborg till Warbergs hemsida.

Avtalet gäller för de tre kommande säsongerna. Löfborg blir Warbergs andra nyförvärv efter Isa Grängsjö, en back/forward hämtad från Sirius SSL-lag.


TV: Storvreta och Falun i gemensam storsatsning

Storklubbarnas plan för att kickstarta nästa säsong: "Hela Sverige ska kunna titta - hoppas bjuda på show"



ANNONS

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Fiaskosäsong för Kalmarsund – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: