Täby vann mot IBF Falun
Montage
Matchrapport

Täby vann och kvitterade mot IBF Falun

ANNONS

Täby vann på hemmaplan med 5-4 (1-2, 1-0, 3-2) mot IBF Falun i Superligan Kvartsfinal dam. Därmed står det nu 2-2 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

– Våran första period var inte den bästa, men man kommer långt med hårt arbete och under andra perioden tycker jag att vi kommer in i matchen på ett helt annat vis och började vinna bollar på dem ytor vi diskuterat. I tredje perioden tycker jag vi är det laget som vågar mest och ville vinna mest, kommenterade Täbys tränare Maimon Abdallah.

Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Täby avgjorde.

Nästa match spelas i Guide Arena på lördag 12.15.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam tog hem segern mot IBF Falun på bortaplan Julia Croneld och Klara Molin heta när Täby slog Västerås Rönnby Målfest för Thorengruppen hemma mot IBF Falun Förlust för Täby efter dålig start mot Pixbo Wallenstam Täby vinnare mot Storvreta i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp B dam

Den här artikeln handlar om: