Foto: Per Wiklund
SM-slutspel

Ellen Svensson om kvartsfinal fyra: "Vi vet vad som krävs"

Falun har ledningen med 2-1 i matcher mot Täby i kvartsfinalserien. Senaste matchen lagen emellan tog Täby hem efter vinst med 3-5 i Guide Arena. Nu har Falun en ny chans att stänga denna matchserie på bortaplan.

Inför kvartsfinal tre hade Falun inte förlorat en enda match mot Täby denna säsong, men nu var det dags. Lagen var jämna fram till mitten av tredje perioden där Täby kunde göra två mål för att sedan vinna matchen. Faluns spelare, Ellen Svensson, menar att Falun inte spelade på den nivå som krävdes för att kunna vinna och avancera vidare till semifinal. 

– Vi kommer inte riktigt upp i nivå och är inte tillräckligt skärpta för att stänga matchserien. Täby var tvungna att vinna och ville mer i den matchen helt enkelt, säger Ellen Svensson till Innebandymagazinet. 

En förlust med 3-5 betydde att Täby reducerade matchserien till 2-1 och de har nu chansen att även kvittera den vid ännu en vinst. Detta är dock något som Falun tänker sätta stopp för genom att vara mer precisa när de får sina lägen. 

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: