Notification
Foto: Thörnbergs Sportfoto

Rivstarta nästa säsong med Sharks Cup powered by Oxdog!

Ny innebandycup i Västerås välkomnar ungdomslag från hela Sverige.

Sedan tidigare driver Skälby Sharks sin populära summercamp 9camp7 tillsammans med världsstjärnorna Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström, där årets upplaga arrangeras 31 juli till 4 augusti. Fem dagar fullspäckade med innebandy där man också får chansen att lära känna flera av världens bästa innebandyspelare. 

Nu lanserar Skälby även en ny innebandycup, Sharks Cup powered by Oxdog, som blir en häftig säsongsstart i Västerås för många ungdomslag. Cupen spelas 18-20 augusti i sommarstaden Västerås, i sju fullstora hallar med nya toppmoderna Mälarenergi Arena som huvudarena. 

– Vi är stolta att genomföra den här cupen tillsammans med Oxdog. De har otroligt bra produkter som är attraktiva för innebandyspelare och kommer att jobba nära oss under cupen. De kommer bland annat dela ut presentcheckar till vinnande lag i de äldsta klasserna och matchens lirare-pris, berättar cupansvarige Jonas Edberg.

Cupen har som ambition att locka lag från olika delar av landet. 

– Det skulle vara jätteroligt att få hit lag från hela Sverige. Cupen spelas medan det fortfarande är sommar och då finns det mycket att göra i Västerås. Man kan passa på att göra aktiviteter med laget och trimma ihop gänget inför säsongen. Vi kommer under tiden fram till cupen att presentera olika aktiviteter som man kan göra. 

Alla matcher kommer att sändas på SolidSport. 

Klasser

P12 (2011)

F12 (2011)

P13 (2010)

F13 (2010)

P14 (2009)

F14 (2009)

P15 (2008)

F15 (2008)

Alla klasser är tävlande med A- och B-slutspel. Segrande lag i äldsta pojk- och flickklassen vinner presentcheck från Oxdog.

Mer information och hur du anmäler ditt lag på cupens hemsida.