#ib24silly
Foto: Marcus Vilson/mphotos.se
#IB24SILLY

Återvänder till klubben han A-lagsdebuterade i som 14-åring

ANNONS

Hagfors plockar in rutinerad målvakt från Allsvenskan.

Målvakten Victor Sjöstedt debuterade i Hagfors A-lag som 14-åring, när han tog en bänkplats i en match, och efter flera säsonger i klubben så lämnade han för nya äventyr år 2017. Ny klubbadress blev dåvarande allsvenska laget Craftstaden, en förening han gjorde två säsonger i.

Därefter väntade tre år i Karlstad, innan han skrev på för allsvenska nykomlingen Skoghall förra sommaren. Man åkte nyligen ur serien och nu väntar ett nytt klubbyte inom Värmländska gränser för 30-åringen, som återvänder till Hagfors i Herr1an.

– Det känns otroligt roligt att Victor bestämt sig för att komma hem igen. Vi får in en målvakt som under sex säsonger tillhört toppskiktet av Allsvenskans målvakter, säger Thomas Gadevall från Hagfors sportgrupp till klubbens hemsida och fortsätter:

– Sedan utöver att Victor en grymt duktig målvakt så är han också en minst lika bra person. Han kommer, med all sin rutin, kunna bidra mycket till vårt unga lag både på och utanför planen. 

Victor Sjöstedt:

– Den gångna säsongen blev inte riktigt som vi hade hoppats på med Skoghall med nedflyttningen. Jag har alltid sagt att jag en dag ska spela i Hagfors igen och nu när det blev som det blev så kände jag att det passade perfekt att få komma hem och spela i rött igen.

Hagfors slutade sjua i Herr1an Västra Svealand den här säsongen.

ANNONS

TV: AIK-stjärnan utlovar många poäng nästa SSL-säsong

"Det är skamgränsen" - Liam Åström vet hur många poäng han ska göra nästa säsong.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Två mål för Alexander Bergström när Hagfors vann mot Alunda

Den här artikeln handlar om: