Notification

Sista veckan att anmäla sig till Älvsjö-cupen – 22 platser kvar

Stockholms populäraste vår-cup blir större i år. Med 143 lag anmälda finns goda chanser att cupen blir helt full 2023. Skynda dig att säkra din plats i Älvsjö-cupen!

143 lag har alltså redan bestämt sig för cup i Södra Stockholm första helgen i maj. Det innebär fulla hallar den 5-7 maj när mängder av ungdomsspelare gör upp i Stockholms största vårcup.

– Vi i cupledningen har stängt 7 av 16 klasser redan så vill man vara med så gäller det att anmäla sig snabbt. Anmälningarna stänger på fredag och många klasser kommer vara stängda innan dess, säger Kalle Anrell som är tävlings-ansvarig för Älvsjö-cupen.

Här är klasserna där det fortfarande finns platser:
* Pojkar 13
* Pojkar 11
* Pojkar 07
* Flickor 13
* Flickor 12
* Flickor 11
* Flickor 09
* Flickor 07
* Flickor 06

– Jag vill verkligen slå ett slag för äldsta flick-klassen. Det kan vara sista chansen att vara med i cup för de här lagen som antagligen flyttar upp i junior-verksamheter till hösten, säger han.

Det finns lag som står på reservplats i flera klasser, och Kalle Anrell berättar att det kan öppnas upp fler platser i några av de stängda klasserna om tillräckligt många vill vara med och lira i den klassen.

– Det gjorde vi flera gånger 2022 och kommer att göra i år också, säger Kalle Anrell.

Anmäl ditt lag här: https://alvsjocupen.cups.nu/

5-7 maj: Älvsjö-Cupen

Plats: 10 hallar i södra Stockholm.

Klasser: P13-06, F13-06.

Mer info om cupen: https://alvsjocupen.cups.nu/