Notification

Anrika Göteborg Cup är tillbaka

18-21 maj spelas Göteborg Cup för spelare födda 2004-2012.

Göteborg Cup startade redan 1971 och tog tidigt in innebandy på programmet, vilket gör den till en av de äldsta innebandycuperna i landet. Nu startar man upp igen efter ett coronauppehåll för att åter bli den givna säsongsavslutningen för många lag i sommarsköna Göteborg.

Cupen är i ny regi där Utbynäs SK nu är medarrangörer. Ett samarbete där Utbynäs fokuserar helt på innebandyn.
– Vi i Utbynäs SK är stolta över att vara en del av Göteborg Cup och jobbar hårt för att skapa ett fantastiskt arrangemang! Vi hoppas att cupen ska få vara en skön säsongsavslutning med härliga innebandystunder och goda möjligheter att få ha kul i laget och upptäcka Göteborg, säger cupansvarige Fredrik Wallner och fortsätter:

– Vår förhoppning är att spelglädjen får stå i centrum och att Utbynäsandan - så många som möjligt så länge som möjligt - får genomsyra hela cupen.



Upptäck Göteborg
Cupen genomförs 18–21 maj 2023, Kristihimmelfärdshelgen, i Lundbystrandshallarna centralt i Göteborg. En möjlighet för laget att avsluta säsongen med nya gemensamma minnen från innebandyplanen och den fantastiska sommarstaden Göteborg! Staden firar 400 år hela 2023 och flera aktiviteter sker under cupdagarna.

Strosa sakta längs Avenyn med en glass i handen, glid långsamt fram över kanalen med padda, besök Liseberg eller upptäck havets spännande djup på Universeum eller nyöppnade Sjöfartsmuseet. Här finns allt som krävs för att göra en cup-helg oförglömlig! I cupens fullspäckade gästkort finns många erbjudanden på aktiviteter.

Mer information och anmälan på https://goteborgcupinnebandy.cups.nu/