Kungälv förlorade mot Fristad
Montage
Matchrapport

Fristad avgjorde matchserien mot Kungälv

ANNONS

Efter seger på bortaplan med 4-3 (1-1, 1-1, 2-1) har Fristad nu avgjort matchserien mot Kungälv i Allsvenskan Play Off 1 herr. Därmed vann Fristad med 2-1 i matcher.

Fristads tränare Tobias Ragnarsson om matchen:

– Såklart en oerhörd glädje och stolthet över det här laget! Vi gör en riktigt bra match men Kungälv är bra så matchen står och väger större delar av de 60 minuter. Tufft i slutet när vi lägger under med 2-3 men vi lyckas kvittera med 2,5 minuter kvar då vi tog ut målvakten. Och sedan behöll vi kylan sista minuterna och letade läget under sista minuten och när det kom så har vi vår alldeles egna Mattias Karlsson som sätter dit avgörande målet med 2(! ) sekunder kvar av matchen. Efter det var de ren eufori! Nu ska vi såklart njuta lite extra av detta ikväll men imorgon är de fullt fokus på kvalfinalen mot Alingsås!

Matchen var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Fristad.

Matchrapporter: Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Marcus Bofeldt i målform – Lillån IBK vann mot Fristad Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: