Bergs IK vann mot Örebro Innebandy
Montage
Matchrapport

Berg lyckades säkra segern mot Örebro Innebandy

ANNONS

Segern på hemmaplan med 11-6 (3-0, 3-2, 5-4) gör att Berg har säkrat segern i matchserien mot Örebro Innebandy i Kval Allsvenskan Play Off 1 herr. Berg vann totalt med 2-1 i matcher.

– Riktigt fin insats av hela laget idag, vi visar verkligen att vi är ett bättre lag än Örebro från start. Hela gänget går ihop efter förlusten i första matchen och tillsammans gör vi det mycket bra i eftermiddag, kommenterade Bergs lagledare Anton Nydén.

Örebro Innebandys tränare Emil tyckte så här om matchen:

– Vi förlorar den här matchen redan i första perioden. Tycker vi har liknande lägen som Berg där, men de gör mål och vi gör det inte. Resten blir tufft, Berg är duktiga på att spela i ledning och någonstans förlorar vi väl den här serien i Örebro sist. Grattis till dem, de är värda gå vidare, men vi i Kings kommer tillbaka igen, var så säkra!

Snackisen var Adam Zetterström – som gjorde hela fem av Bergs mål.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Lucas Karlsson 3, Oliver Liedberg 2 och Anton Fritzsche, målen för Örebro Innebandy gjordes av Jacob Embretzen 2, Hampus Håkansson 2, Adam Lundgren och Felix Särén.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping

Den här artikeln handlar om: