Lindås Rasta IBK förlorade mot Västerås IBS
Montage
Matchrapport

Västerås IBS besegrade Lindås i Superligan Kval SSL Play Off 1 dam

ANNONS

Västerås IBS vann totalt mot Lindås i Superligan Kval SSL Play Off 1 dam. Det stod klart efter andra matchen, på bortaplan. Matchen slutade 3-3, vilket gav oavgjort resultat totalt efter två matcher. Västerås IBS avgjorde till slut den dramatiska matchen på straffar.

– Vi gör en otroligt bra match. Brukar inte skylla ifrån förluster, men detta är nog en av de mest orättvisa jag varit med om. Vi är bättre på allt i 70 minuter. Kan göra 6-7 mål men får inte in bollen. Så synd om tjejerna, men jag är så stolt över prestationen de gör idag. Brutalt, kommenterade Lindås tränare Anders Nilsson efter matchen.

Västerås IBS:s tränare Per-Inge Hellman tyckte så här om matchen:

– Idag var Lindås det bättre laget sett till 70 minuter. Det blev en riktig krigar match med många tuffa dueller på plan. Vi står upp bra i perioder men kommer inte upp till samma nivå som den seger vi tog hemma mot Lindås. Det är dock starkt av oss att komma tillbaka från att ha haft 2-0 ledning och tappa till 2-3, för att sedan göra 3-3 med 1:45 kvar. Vi nöjda med att ha vunnit i två raka matcher. Nu ska vi njuta av denna seger till vi kommer hem till Västerås, för att sedan ladda om till play off 2 mot Lockerud.

Matchrapporter: Västerås IBS vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Telge SIBK Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Klart nu: Västerås IBS åker ur serien efter ny förlust Lisa Söderlund tvåmålsskytt för Västerås IBS i segern mot GS 86

Den här artikeln handlar om: