Hässelby vann mot Farsta IBK
Montage
Matchrapport

Hässelby vann en uddamålsseger hemma mot Farsta

ANNONS

Hässelby vann en målmässigt jämn match hemma mot Farsta i division 1 östra Svealand herr på söndagen. 5-4 slutade matchen.

– Farsta ville mer och var bättre. Imponerande att vi hittar sätt att vinna hela tiden oavsett hur vi spelar. Sju raka segrar avslutar vi serien med vilket känns fint. Nu ska vi in i kvalbubblan, tyckte Hässelbys tränare Andreas Briselius, efter matchen.

Hässelby har en stark form med fem segrar och 33–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Farsta har en vinst och fyra förluster och 21–29 i målskillnad. Det här var Hässelbys åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Farstas fjärde uddamålsförlust.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Hässelby slutar på tredje plats, och Farsta på nionde plats. Hässelby är därmed klart för Allsvenskan.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Seger för Hässelby i toppmatchen mot Tullinge Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta

Den här artikeln handlar om: