Partille vann mot Höllviken
Montage
Matchrapport

Partille klart för kval efter seger mot Höllviken

ANNONS

Efter seger, 13-6 (5-3, 3-3, 5-0), på hemmaplan mot Höllviken står det klart att Partille efter en bra säsong i Allsvenskan södra herr är klart för kval till Superligan.

– Bara så härligt att vi lyckas. Vi får en underbar start som gör att vi alltid har en god känsla genom matchen. Alla krigar och så härligt att vi får avsluta serien på ett sådant här sätt. Man kan tycka mycket om det men tabellen ljuger inte. Nu får vi försöka tagga om och ge Warberg en match i kvalet, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson.

Höllvikens tränare Stefan Prim:

– En genomusel insats. En av flera matcher denna säsongen där vi inte kommer upp i nivå. Trots en bra trupp presterar vi inte bättre och vi får titta på hur vi ska få ut mer av laget framöver.

Riktigt bra var Albin Jansson, som stod för hela fem mål för Partille.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Alexander Eriksson 2, Patrik Malmström 2, Johan Främberg, Jacob Holm och Jonatan Törn, målen för Höllviken gjordes av Joel Dahlberg 2, Daniel Hernandez 2 och Mathias Toftegaard Glass 2.

Med det tog hemmalaget Partille en skön revansch, eftersom Höllviken vann senaste mötet lagen emellan med hela 7-2.

Partille har tre segrar och två förluster och 44–42 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Höllviken har två vinster och tre förluster och 32–33 i målskillnad.

Det här betyder att Partille slutar på fjärde plats, och Höllviken på femte plats.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: