IBF Falun vann mot Hagunda IF

Målfest när IBF Falun krossade Hagunda i Guide Arena

IBF Falun hade inga problem med Hagunda i Superligan herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 15-8 (5-3, 4-2, 6-3).

– En match utan betydelse för vår del. Vi får spela ut offensivt vilket var kul för gubbarna. Nu är det fokus på slutspelet kommande vecka, tyckte IBF Faluns tränare Thomas Holmgren, efter matchen.

I första perioden var det IBF Falun som var starkast. Laget vann perioden med 5-3.

Även i andra perioden var det IBF Falun som var starkast. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter två perioder var 9-5.

IBF Falun vann också tredje perioden 6-3 och matchen med hela 15-8.

Noterbart är att Alexander Galante Carlström gjorde fyra mål för IBF Falun och två målgivande passningar, Emil Johansson stod för ett mål och tre assists och Malte Lundmark gjorde tre mål. Dessutom att Hagundas Isak Bengtsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Det här betyder att IBF Falun slutar på första plats, och Hagunda på tolfte plats. IBF Falun är klart för slutspel.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun