Öjebyn förlorade mot Sundsvall FBC

Sundsvall FBC gjorde fyra mål i tredje perioden – vann stort mot Öjebyn

Hemmalaget Öjebyn var fortfarande med i matchen mot serieledande Sundsvall FBC inför tredje perioden. Men där fick Sundsvall FBC rejäl utdelning. Till slut blev det hela 2-8 (0-1, 2-3, 0-4) i matchen i division 1 Norra herr.

Sundsvall FBC tog ledningen efter 14.37, genom Jesper Persson framspelad av Dennis Hellhoff.

Sundsvall FBC var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Sundsvall FBC fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Christoffer Johansson, som gjorde två mål, Dennis Hellhoff och Hassan Hajo.

Noterbart är att Sundsvall FBC:s Melker Grönholm hade fyra assists, Dennis Hellhoff stod för ett mål och två assist och Christoffer Johansson gjorde tre mål.

Öjebyn har två vinster och tre förluster och 28–36 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sundsvall FBC har fem vinster och 49–12 i målskillnad.

Öjebyn stannar därmed kvar på åttonde plats.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Chanslösa senast – men nu kunde Sundsvall FBC besegra Sirius