Linköping vann mot Storvreta

Linköping avgjorde tät match mot Storvreta i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Linköping och gästande Storvreta var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Linköping och vann matchen i Superligan herr med 7-4 (0-0, 2-2, 5-2).

När Linköping och Storvreta senast gjorde upp var Storvreta klart bättre och vann med hela 11-4. Nu kom alltså revanschen för Linköping.

Första perioden blev mållös.

Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter två perioders spel.

I tredje perioden var det Linköping som var starkast. Laget vann perioden med 5-2 och matchen med 7-4.

Linköping har två segrar och tre förluster och 33–26 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Storvreta har tre vinster och två förluster och 35–23 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Linköping på åttonde plats i tabellen, medan Storvreta är på andra plats.

Nästa motstånd för Linköping är AIK. Storvreta tar sig an Mullsjö hemma. Båda matcherna spelas lördag 11 mars 16.00.

Matchrapporter: Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Storvreta vann och avgjorde matchserien