Hagunda IF vann mot Thorengruppen
Montage
Matchrapport

Hagunda besegrade Thorengruppen på hemmaplan

ANNONS

Hagunda vann matchen hemma mot Thorengruppen i Superligan herr på lördagen. 9-5 (3-2, 2-1, 4-2) slutade matchen.

Thorengruppens tränare Johan Lindgren om matchen:

– Jag är grymt besviken på vår insats idag. Det som vi gjort så bra i några veckor är helt bortblåst idag. Min känsla är att vi spelar mycket en och en och inte som en enhet. Vi är bra i special teams men det är också allt. Vi får nu se till att göra en bra vecka och avsluta säsongen med en bättre insats mot Pixbo nästa helg.

Hagunda var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Hagunda var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Hagunda gjorde 6-4, på nytt genom Mattias Jansson efter 8.02 i tredje perioden.

Efter 10.05 av matchen kunde Tobias Bergfors göra 6-5 för Thorengruppen.

Hagunda stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 6-5 till 9-5 på bara 4.15. Hagunda tog därmed en klar seger.

Noterbart är att Felix Abrahamsson gjorde ett mål för Hagunda och spelade dessutom fram till fyra mål, Isak Bengtsson stod för två mål och ett assist och Mattias Jansson gjorde två mål och ett målgivande pass. Dessutom att Thorengruppens Måns Höglin gjorde ett mål och två assist.

Hagunda har två segrar och tre förluster och 27–42 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Thorengruppen har tre vinster och två förluster och 34–31 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Hagunda på tolfte plats i tabellen, medan Thorengruppen är på nionde plats.

Nästa motstånd för Hagunda är IBF Falun. Thorengruppen tar sig an Pixbo hemma. Båda matcherna spelas lördag 11 mars 16.00.

Matchrapporter: Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Pixbo tog revansch – 8-6 mot Thorengruppen Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Växjö vann klart borta mot Thorengruppen

Den här artikeln handlar om: