Partille D1 vann mot Lindome
Montage
Matchrapport

Frida Ahlstrand tvåmålsskytt för Partille D1 i segern mot Lindome

ANNONS

Partille D1 vann mötet med Lindome hemma med 6-4 (0-1, 4-0, 2-3) på lördagen i Allsvenskan västra/södra dam.

– Vi började i ett rasande tempo och radade upp chanser de fem första minuterna men lyckades inte få hål på Lindome och spelet jämnade ut sig och Lindome leder ganska rättvist med 1-0 efter första perioden. I andra går vi ut och äger spelet helt och gör 4-0 i perioden som kunde varit mer. I tredje gör vi 5-1 men Lindome kommer tillbaka efter några misstag från vår sida samt att vi bränner några jättelägen. Vi gör 6-4 i öppen bur och vinner välförtjänt matchen, kommenterade Partille D1:s tränare Robert Bodén.

Lindome tog ledningen efter tio minuters spel, genom Amanda Lööv Miljevic på pass av Moa Wahlström.

Partille D1 gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 4-1.

I tredje perioden var det i stället Lindome som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 men Partille D1 kunde hålla undan och vinna matchen med 6-4.

Partille D1:s Linnie Ahlberg hade fyra assists.

Partille D1 har två segrar och tre förluster och 20–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lindome har en oavgjord och fyra förluster och 11–23 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Partille D1 på fjärde plats i tabellen, medan Lindome är på sjätte plats.

I nästa match möter Partille D1 Växjö IBK borta och Lindome möter Warberg hemma. Båda matcherna spelas lördag 11 mars 12.30.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: