Foto: Per Wiklund
SSL Dam

Landslagsstjärnan öppnar för att lämna Sirius

ANNONS

Klara Molin efter nedflyttningen: "Det är mycket som jag behöver fundera på just nu"

Förra säsongen åkte Sirius herrlag ur SSL, nu visade det sig vara damlagets tur. Nu är frågan vad som händer med truppen inför nästa säsong i Allsvenskan. Två spelare som det av naturliga skäl spekuleras extra om är landslagsspelarna Matilda Östlund Visén och Klara Molin.

Östlund Visén uttalar sig idag om framtiden och verkar sikta in sig på en flytt.

– Det lutar väl mot att det blir nya äventyr nästa säsong, sedan får vi se vad det blir och vad det landar i, säger hon till Innebandymagazinet.

Innebandymagazinet har även pratat med Klara Molin som säger så här om Sirius säsong.

– Den har såklart varit tuff, och framför allt mentalt med tanke på resultaten såklart. Man får ju inte bättre självförtroende varken individuellt eller som lag när det går som det går. Då blir det också svårt att vända det. Det är såklart inte roligt, men nu är vi den situation vi är och vi får försöka göra det bästa av de matcherna som är kvar.

Har ni påverkats något av problemen utanför med nekad elitlicens?

– Nej, det ska inte ha haft någon påverkan på hur vi spelar som ett lag. Det tycker jag inte.

Hur ser du på din egen säsong?

– Såklart att man inte är nöjd. Jag är en av de som ska hjälpa och se till att vi skulle hålla oss kvar, och det har jag inte lyckats med. Såklart det är tufft mentalt för mig med. Men man försöker göra sitt bästa varje träning, varje match.

Hur ser du på din egen framtid nu? Många utgår nog ifrån att du inte följer med ner i Allsvenskan?

– Ja, exakt. Jag får ju ta och börja fundera lite på hur jag vill göra med min innebandykarriär nu. Om jag vill spela i SSL, och i vilket lag i så fall. Det är mycket som jag behöver fundera på just nu.


TV: Emil Nilsens drömmål i Svenska Cupen-finalen

Superfräckis när Falun gör första målet i finalen mot Kalmarsund: "Otroligt snyggt"

Matchrapporter: Åkersberga IBF vann med 4-3 borta mot Sirius Täby höll nollan och tog stark seger mot Sirius Efterlängtad seger för Sirius – bröt förlustsviten mot Warberg IBF Falun säkrade hemmaseger mot Sirius Endres seger spiken i kistan för Sirius – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: