Hässelby vann mot Nacka IBK
Montage
Matchrapport

Hässelby kvalklart efter seger mot Nacka

ANNONS

Efter en bra säsong i division 1 östra Svealand herr är Hässelby nu klart för kval till Allsvenskan. Det efter seger, 9-8, på hemmaplan mot Nacka.

– Två otroligt loja perioder där Nacka är bättre. Vi vaknar i tredje perioden och spelar mycket bra där och då. Kvalet är klart! Starkt att som nykomlingar ta oss till kval uppåt, tyckte Hässelbys tränare Andreas Briselius, efter matchen.

Därmed har Hässelby vunnit fyra matcher i rad i division 1 östra Svealand herr.

Hässelby har fyra segrar och en förlust och 37–31 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nacka har två vinster, en oavgjord och två förluster och 33–27 i målskillnad. Det här var Hässelbys sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nackas fjärde uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Hässelby på tredje plats i tabellen, medan Nacka är på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 4 mars. Då möter Hässelby Hammarby i Sjöstadshallen 14.00. Nacka tar sig an Täby FC hemma 16.00.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Förlust mot Nacka för Salem Seger för Hässelby i toppmatchen mot Tullinge Värmdö vann på bortaplan mot Nacka

Den här artikeln handlar om: