Tyresö Trollbäcken vann mot Björklinge BK

Tyresö Trollbäcken fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Tyresö Trollbäcken i division 1 östra Svealand herr. På söndagen mötte laget Björklinge i Tyresöhallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Björklinge blev 6-3 (1-2, 4-0, 1-1).

Tyresö Trollbäcken har skapat en skön vinnarkänsla i Tyresöhallen. Segern mot Björklinge betyder att laget har vunnit sex raka matcher på hemmaplan.

Björklinge startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Fredrik Hast och Alexander Spinord innan Tyresö Trollbäcken svarade och gjorde 2-1 genom Fredrik Odelius.

Tyresö Trollbäcken gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 5-2.

Efter 2.40 i tredje perioden ökade Tyresö Trollbäcken på till 6-2 genom Patrik Markus.

Mikael Hast reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Björklinge. Tyresö Trollbäcken tog därmed en stabil seger.

Med tre omgångar kvar är Tyresö Trollbäcken i serieledning, medan Björklinge är på sjunde plats.

Tyresö Trollbäcken tar sig an Farsta i nästa match borta måndag 27 februari 19.45. Björklinge möter Balrog Botky hemma lördag 25 februari 16.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien IBF Borlänge vann – klart för kval till Allsvenskan Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo