Damettan

Innebandylegendaren gjorde comeback efter 10 års frånvaro

ANNONS

Med 3 SM-guld och 4 VM-guld är Karolina Widar en av Sveriges bästa spelare genom tiderna. Idag gjorde hon sensationell comeback.

Rönnbylegendaren Karolina Widar la klubban på hyllan för tio år sedan men under lördagen så var hon tillbaka på planen igen för första gången sedan hon avslutade karriären med att ta SM-guld 2012/13. 

Det är i och för sig en sanning med modifikation då hon förra helgen vann SM-guld i veteran-SM men idag var hennes första seriematch på tio år. Efter veteran-SM hörde Rönnby av sig och frågade om hon inte kunde hjälpa till och spela klart säsongen med deras andralag i Dam1an. 

De åkte ur Allsvenskan förra säsongen och med fyra omgångar kvar ligger de fyra i tabellen och slåss om att ta sig till kval. 42-åringen tyckte kroppen kändes bra efter veteran-SM så idag var hon på planen igen när Rönnby ställdes mot serieledarna GS 86. Trots att Widar hunnit att bli 42-år och var dubbelt så gammal som de flesta på planen så visade hon att takterna satt i och Rönnby vann matchen i sudden och Widar stod för 1+1. 

Efter matchen träffade Anders Andersson Widar som hade följande att säga om comebacken, som du kan se i klippet ovan. 

 

 

Den här artikeln handlar om: