Foto: Christoffer Sturesson
#ibsilly

Allsvenskt lag rustar för SSL-kval

ANNONS

Tabellfyran i Allsvenskan Södra värvar in poängspelare från Pixbo.

Nykomlingarna Partille, som missade att kvala sig upp men som sedan fick en gratis plats, har imponerat stort under hösten och vintern och ligger efter 16 spelade omgångar i Allsvenskan Södra på en mycket fin fjärde plats. Precis innan transferfönstret stängde passade Partille på att förstärka truppen med en ung talang på dubbellicens. 

Det är 20-åriga Viktor Green som får chansen att testa sina vingar i Allsvenskan. Green har spelat med Pixbos Herr1anlag denna säsong där han har gjort 12 mål och 12 assist på 15 matcher. Han beskrivas av klubben som en forward som kommer bidra med hårt arbete, och energi både på och utanför planen och självklart kommer han även bidra med poäng. 

– Hörde av min sportchef att de kom en öppning och han sa att jag var lämplig för detta. Så då kände jag direkt att jag ville ta chansen och testa, säger Green om hur han hamnade i Partille till lagets hemsida

Green har fått ett första bra intryck av föreningen och laget och han vill dra sitt strå till stacken för att Partille ska behålla sin fjärde plats och få kvala till SSL. 

– Jag vill självklart bidra till laget så mycket som möjligt. Jag vill göra de bästa för att min femma ska trycka in poäng och självklart att vi ska täppa igen bakåt. Mitt mål med säsongen är ju att vi ska ha kvar den plats i tabellen som vi har, så att de blir ett kvalspel.

 

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Partille tog revansch på Strängnäs Lund Elit gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Partille Målfest när Partille krossade Fristad i Partillebohallen

Den här artikeln handlar om: