Rosersberg Arlanda IBK vann mot Hammarby IF IBF
Montage
Matchrapport

RA19 vann med 7-6 hemma mot Hammarby

ANNONS

Det blev en uddamålsseger för RA19 i matchen mot Hammarby i division 1 östra Svealand herr på onsdagen. Laget vann med 7-6 hemma i Rosershallen.

– Riktigt skönt att vinna matchen även om vi inte gör än av våra bättre matcher. Hammarby gör det bra och vi lyckas hålla undan efter en stark forcering av oss i 3e, tyckte RA19:s tränare Dick Lyngbrant, efter matchen.

RA19 har tre segrar och två förluster och 31–27 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hammarby har fem förluster och 26–38 i målskillnad. Det här var RA19:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hammarbys andra uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, RA19 på femte plats och Hammarby på elfte plats.

RA19 tar sig an Tyresö Trollbäcken i nästa match hemma fredag 10 februari 19.15. Hammarby möter Vallentuna hemma lördag 11 februari 14.00.

Matchrapporter: Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta RA19 vände underläge till seger Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Seger för Hässelby i toppmötet med RA19

Den här artikeln handlar om: