allsvenskan herr
Bilder: Innebandy.tv
Allsvenskan norra

Highlights: Djurgården-Falun Utveckling 8-6

6-0 i slutperioden gav Djurgården tre ytterst välbehövliga poäng i kampen om nytt allsvenskt kontrakt.

När lagen möttes i höstas vann Falun med klara 8-1 på hemmaplan och en bit in i helgens match såg det ut att bli liknande siffror: 5-1 var ställningen till Falun när knappt halva matchen var spelad.

Djurgården klev sedan in i tredje perioden med ett 2-6 underläge men gjorde samtliga sex mål i matchen sista 20 minuter och vann därmed med 8-6.

Det har var Djurgårdens första vinst efter full tid på nio matcher, men under de fem senaste omgångarna har man visat fin form då man spelat in sex poäng på dessa.

Hannes Kjellberg blev stor matchhjälte för Djurgården med sina fyra mål.

Djurgården har nu tre poäng upp till Sirius ovanför strecket, med en match mer spelad. Sirius möter imorgon Salem på hemmaplan.  Falun ligger sjua i tabellen men kan bli passerade av Salem om de skulle vinna imorgon.

Målvakt - Ut20:00 Christoffer Viklund

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Djurgården segrare hemma mot Sirius Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården IBK Dalens fina svit håller i sig efter 7-2 mot Djurgården