Foton: Per Wiklund
SSL Dam

Highlights: Pixbo Wallenstam-Sirius 9-5

Hedersam förlust var inte vad Sirius behövde: "Vi gör en riktigt bra match"

Sirius chanser att klara sig kvar i SSL blir bara mindre och mindre, trots en bra insats mot topplaget Pixbo där man länge hängde med bra målmässigt. Uppsalalaget ledde med 3-2 i andra perioden och i tredje var ställningen 5-5, innan hemmalaget ryckte ifrån.

”Vi gör en riktigt bra match och har farliga kontringar hela matchen. Tyvärr får Pixbo sista ordet i en jämn och bra match den här gången”, säger Sirius tränare Marko Paalosari.

Pixbo Wallenstams tränare Jonas Gustafsson: ”En tuff match mot ett bra Sirius som spelar för sin överlevnad i SSL. Vi är ojämna i vår prestation idag, många bra aktioner och byten men tyvärr också en del sämre. Jag är nöjd med hur agerar i tredje perioden, där vi visar varför vi är ett topplag.”

Det här var Pixbo Wallenstams tionde raka seger i SSL.

Se highlights i klippet nedan.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama