Helsingborg-Linköping 3-5
SSL Herr

Highlights: Helsingborg-Linköping 3-5

✔ Målvaktens simmande gest ✔ Piken till motståndaren ✔ Prestationen som kunde ha blivit årets mål

Linköping fortsätter att visa fin form. Idag tog östgötarna poäng för sjunde matchen i rad, man har dessutom vunnit sex av de senaste sju matcherna.

Citatet: ”Det går jävligt långsamt. Det går nog långsammare än vad Wahlgren springer, då är det illa” - Linköpings Martin Karlsson uttryckte sitt missnöje med sitt lags powerplay i Expressens sändning i periodpausen och skickade samtidigt en pik till motståndarnas målskytt Max Wahlgren.

Linköpings Oskar Seth var i slutet av tredje perioden nära att göra ett riktigt drömmål, där han först tunnlade motståndaren och sedan även slog bollen mellan benen på sig själv när han skulle försöka överlista Jonathan Edling. Se aktionen i klippet ovan!

Målvakt - Ut20:00 Gustav Jansson

Matchrapporter: Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Du kanske även vill läsa: Highlights: Team Thorengruppen-Storvreta 4-6 Den här artikeln handlar om: