Artikelfoto: Per Wiklund
SSL Dam

Highlights: Karlstad-Täby 5-9

"Förtjänar tre viktiga poäng" - nya drömmål av Vilma De Gysser!

Täby drog ifrån ordentligt första halvan av matchen och ledde som mest med 7-0 innan hemmalaget vaknade till liv och putsade till siffrorna.

Hattrickskytten Vilma De Gysser är känd för sina hårda skott och att hon brukar göra vackra mål, den här matchen visade hon verkligen det. Hennes andra och tredje mål (6-0 och 7-0) var extra läckra, se klippet ovan.

Innebandymagazinet satte betyg på alla spelare i matchen, läs artikeln här.

”Vi kommer ut starka i första perioden och har en ledning med 4-0 efter första som blev till 7-0 under andra perioden. Vi tappar fokus under två minuter där vi släpper in tre raka mål, men över sextio minuter är vi det bättre laget och förtjänar tre viktiga poäng”, säger Täbys tränare Maimon Abdallah till Innebandymagazinet.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Täby avgjorde matchserien mot Endre