#ibsilly
Foto: Per Wiklund
Superligan

Stannar i Storvreta: "Visat prov på grym attityd och arbetsvilja"

ANNONS

Storvreta förlänger kontraktet med centertalangen Oskar Enquist: "Förväntningar på framtiden är att vi kommer gå för guldet varje säsong"

Oskar Enquist, fostrad i Åkersberga IBF, skrev på för Storvreta inför förra säsongen. Han anslöt då närmast från RIG Umeå och fick goda vitsord från dåvarande huvudtränaren Oscar Lundin när han presenterades.

− Oskar har gått igenom en gedigen idrottsutbildning och hans profil och personlighet tror vi kan bli värdefulla över tid för Storvreta IBK. Han är atletisk och en kille som på ett lite gammaldags sätt älskar att sätta laget först, tävla och som se kraften i det enkla, sa Lundin då.

Nu har 20-åringen genomfört en och en halv säsong hos storklubben, där han står noterad för 41 SSL-matcher med åtta poäng som facit. Center, som den här säsongen främst hållit till i tredjekedjan, har imponerat tillräckligt mycket på ledningen för att få ett nytt kontrakt – nu står det nämligen klart att han stannar i Storvreta i minst två säsonger till.

− Oskar har sedan sitt inträde i Storvreta IBK visat prov på grym attityd och arbetsvilja. Han står för mycket av det som Mika vill ha i sitt lag och i sitt omklädningsrum. Ska bli spännande att se vart det leder, säger Oscar Lundin, numera sportsligt ansvarig, i ett pressmeddelande.

Oskar Enquist Foto: Adam Troy

Oskar Enquist: 

− Allt känns väldigt bra med Storvreta, spelarna i laget, ledarstaben, ledningen och inte minst supportrarna, de är min familj! Att få komma ner på träningarna varje dag är de bästa jag vet så att förlänga är ett självklart val för mig.

− Förväntningar på framtiden är att vi kommer gå för guldet varje säsong. Många fina unga spelare och framtida stjärnor som kommer in i klubben! Så jag är övertygad om att framtiden är våran, vamos Vreta! 


Highlights SSL: Storvreta-Hagunda 6-4

Matchrapporter: Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Storvreta vann och avgjorde matchserien

Den här artikeln handlar om: